Īpašiem medicīniskiem nolūkiem paredzēta pārtika. Uztura režīms hipoproteinēmijas gadījumā. Protifar ir lietojams kā olbaltumvielu piedeva cilvēkiem, kuri ar ikdienas uzturu nespēj nodrošināt nepieciešamo olbaltumvielu daudzumu. To var izmantot kā piedevu gan saldiem, gan pikantiem ēdieniem un dzērieniem. Nesatur lipekli. Iepakots aizsargatmosfērā. Bez specifiskas garšas.

Produkta informācija

  • Īpašiem medicīniskiem nolūkiem paredzēta pārtika. Uztura režīms hipoproteinēmijas gadījumā. Protifar ir lietojams kā olbaltumvielu piedeva cilvēkiem, kuri ar ikdienas uzturu nespēj nodrošināt nepieciešamo olbaltumvielu daudzumu. To var izmantot kā piedevu gan saldiem, gan pikantiem ēdieniem un dzērieniem. Nesatur lipekli. Iepakots aizsargatmosfērā. Bez specifiskas garšas.

    Ieteicams līdz: datumu skatīt uz kārbas apakšas

    Neto masa: 225 g

    Ražots: „Milupa GmbH”, Fulda, Vācijā.

    Izplatītājus Polijā, Čehijā un Ungārijā skatīt uz iepakojuma.

    Izplatītājs Latvijā: SIA „NUTRICIA”, Gustava Zemgala gatve 74, Rīga, LV-1039, Latvija, tālr.: +371 67784372, www.nutriciamedical.lv

  • Tikai enterālai lietošanai. Nav paredzēts parenterālai lietošanai. Produkts lietojams mediķu uzraudzībā. Produkts nav lietojams kā vienīgais uztura avots. Nav piemērots bērniem līdz 3 gadu vecumam. Nav piemērots pacientiem ar galaktozēmiju.

  • Uzglabāt cieši noslēgtā iepakojumā, sausā, vēsā vietā Neuzglabāt ledusskapī. Izmantot tikai pievienoto mērkaroti. Viena mērkarote (2,5 g produkta) satur 2,2 g olbaltumvielu. Nomazgāt rokas, lietot tīrus traukus, pārliecināties, ka produkta iepakojuma virspuse ir tīra. Sajaukt nepieciešamo produkta daudzumu ar aukstu ūdeni viendabīgā pastveida masā, tad pievienot klāt ēdienam vai dzērienam, samaisīt. Gatavot noteiktai porcijai nepieciešamo daudzumu un to izlietot 2 stundu laikā. Neizlietoto produktu izmest. Pēc atvēršanas, cieši noslēgt iepakojumu un uzglabāt vēsā, sausā vietā (neuzglabāt ledusskapī) un izlietot 1 mēneša laikā.

  • Sastāvdaļas: govs piena olbaltumvielu koncentrāts, emulgators: sojas lecitīns.

  • Enerģētiskā un uzturvērtība. 100 g produkta satur:

    Enerģētiskā vērtība

    1560 kJ

    368  kcal

    Tauki

    1,6 g

         tostarp: piesātinātās taukskābes

    1,2 g

    Ogļhidrāti

    <1,5 g

         tostarp: cukuri

    <1,5 g

    Šķiedrvielas

    0 g

    Olbaltumvielas

    87,2 g

    Sāls

    0,25 g

    Minerālvielas un mikroelementi:

     

    Nātrijs 

    100 mg

    Kālijs

    140 mg 

    Hlorīdi

    80 mg

    Kalcijs

    1350 mg

    Fosfors

    700 mg 

    Fosfāti

    2147 mg

    Magnijs

    ≤20 mg

    Uzturvielu procentuālais enerģijas sadalījums:

    Tauki

    4 E%

    Ogļhidrāti

    1 E%

    Šķiedrvielas

    0 E%

    Olbaltumvielas

    95 E%