Īpašiem medicīniskiem nolūkiem paredzēta pārtika. Uztura režīms cilvēkiem, kuriem nepieciešama diēta ar samazinātu olbaltumvielu daudzumu – iedzimtu vielmaiņas slimību, nieru vai aknu mazspējas gadījumā.
Loprofin Spaghetti
Produkta informācija
-
Makaroni ar zemu olbaltumvielu saturu.
Īpašiem medicīniskiem nolūkiem paredzēta pārtika. Uztura režīms cilvēkiem, kuriem nepieciešama diēta ar samazinātu olbaltumvielu daudzumu – iedzimtu vielmaiņas slimību, nieru vai aknu mazspējas gadījumā.
Ražots: Itālijā priekš “SHS International Ltd.” Kukurūzas cietes izcelsme nav Itālijā.
Izplatītājs Latvijā: SIA „Nutricia”, Gustava Zemgala gatve 74, Rīga, LV-1039, tālr.: +371 67784372, www.nutricia.lv
Ieteicams līdz: datumu skatīt uz iepakojuma
500 g е
Uz iepakojuma esošais attēls atspoguļo ieteicamo produkta pasniegšanas veidu.
-
Produkts lietojams veselības aprūpes speciālistu uzraudzībā. Produktu nedrīkst lietot kā vienīgo uztura avotu.
Lietošanas norādījumi
Uzņemamais produkta daudzums ir atkarīgs no pacienta vecuma, ķermeņa svara un pacienta veselības stāvokļa. Šis produkts ir piemērots kā daudzveidīgas diētas ar samazinātu olbaltumvielu daudzumu sastāvdaļa, lai apmierinātu pacienta uztura vajadzības.
-
Lietošanas norādījumi
Uzņemamais produkta daudzums ir atkarīgs no pacienta vecuma, ķermeņa svara un pacienta veselības stāvokļa. Šis produkts ir piemērots kā daudzveidīgas diētas ar samazinātu olbaltumvielu daudzumu sastāvdaļa, lai apmierinātu pacienta uztura vajadzības.
Sagatavošana:
Katliņā uzvārīt 1 litru ūdens. Pievienot vienu porciju* sausā produkta.
Ja vēlaties, var pievienot 1 tējkaroti eļļas un 1 tējkaroti sāls, ja tas Jums ir atļauts.
Vārīt apmēram 8 - 10 minūtes vai līdz makaroni kļūst mīksti, ik pa brīdim apmaisot. Nokāst un noskalot ar vārošu ūdeni, un lietot kā nepieciešams.*vidējais porcijas lielums pieaugušajiem - 75 g sausā produkta (168 g sagatavota produkta).Uzglabāšanas norādījumi: Uzglabāt sausā, vēsā vietā.
-
Sastāvdaļas: kukurūzas ciete, modificēta kartupeļu ciete, emulgators (taukskābju mono- un diglicerīdi), stabilizētājs (mikrokristāliskā celuloze), krāsviela (beta karotīns), antioksidants (L-askorbīnskābe).
Var saturēt soju un lupīnu.
Produkta enerģētiskā un uzturvērtība.
100 g
Enerģētiskā vērtība
1548 kJ
365 kcal
Tauki
1,2 g
tostarp: piesātinātās taukskābes
1,0 g
Ogļhidrāti
87,4 g
tostarp: cukuri
0 g
Šķiedrvielas
1,1 g
Olbaltumvielas
0,5 g
tostarp: L-arginīns
8,5 mg
L-cistīns
5,3 mg
L-izoleicīns
8,0 mg
L-leicīns
27,7 mg
L-lizīns
8,3 mg
L-metionīns
5,0 mg
L-fenilalanīns
17,5 mg
L-treonīns
8,2 mg
L-tirozīns
5,0 mg
L-valīns
14,0 mg
Sāls
0,03 g
Minerālvielas:
Nātrijs
12 mg
Kālijs
10 mg
Fosfors
27 mg